skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gala Van Voorthuijsenschool

24 mei 2019 @ 19:00

We mogen zo langzamerhand wel spreken van een traditie als het gaat om het gala op de van Voorthuijsenschool in Haarlem. Wat ooit begon als een bescheiden feestje voor een groepje schoolverlaters is in tien jaar uitgegroeid tot een waar festijn waar alle leerlingen reikhalzend naar uitkijken. Echt een feestavond waarop die geweldige leerlingen van ons net zo kunnen stralen en genieten als alle andere pubers, die op het punt staan de school te verlaten.

Gala Van Voorthuijsenschool
vrijdag 24 mei om 19:00 uur
Verzorgingshuis Schalkweide
Floris van Adrichemlaan 15

Op vrijdag 24 mei worden de oudste leerlingen weer in de schijnwerpers gezet. Het begint om 19.00 uur op de catwalk in het verzorgingshuis Schalkweide, dat ons elke keer weer zo gastvrij ontvangt. De leerlingen en de leerkrachten showen hun mooiste kleren aan het publiek dat bestaat uit bewoners, personeel en super trotse ouders. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om even te komen kijken hoe al die jongens en meisjes zich presenteren tijdens de modeshow. Let dan ook even op de kleding van de leerkrachten. De galajurken van de dames zijn beschikbaar gesteld door Blaque Couture en de smokings van de heren door Roka Fashion in Haarlem.

Daarna zullen de leerlingen in een prachtige limousine van de firma Alimo of in een stoere Hummer van de firma Makman een rondrit maken door Schalkwijk om vervolgens te worden afgezet op de rode loper bij school aan de Professor Eijkmanlaan. Daar staan altijd veel familieleden en kennissen van de leerlingen op te wachten. Uiteraard kunt u ook naar het spektakel komen kijken om met eigen ogen te zien hoeveel dit evenement met de leerlingen doet. Binnen worden de leerlingen ontvangen met een welkomstdrankje. Dat is de start van een feestavond compleet met diskjockey, een hapje en een drankje, een glamourfotograaf en met een licht- en geluidshow die verzorgd wordt door de firma FireBall. Het zijn deze sponsoren en de inzet van vele vrijwilligers die het mogelijk maken om onze leerlingen een onvergetelijke avond te bezorgen. We zijn dan wel een school voor speciaal onderwijs (Zeer Moeilijk Lerenden), maar onze leerlingen genieten, net als ieder ander kind, volop van die spotlights die tonen dat ze echt speciaal zijn en gezien mogen worden.

Namens het team van Voorthuijsenschool,

Cees Elst

Gegevens

Datum:
24 mei 2019
Tijd:
19:00

Locatie

Verzorgingshuis Schalkweide
Floris van Adrichemlaan 15 + Google Maps
Back To Top