skip to Main Content

Gouden Dagen

Sint Jacob deelnemer Gouden Dagen programma

Stichting Gouden Dagen is een landelijke organisatie, die werkt via een lokale uitrol: de zorg- en welzijnsinstellingen verspreid over heel Nederland, waarbij de deelnemende organisatie zich richt op de doelgroep binnen de eigen gemeente. Haar missie is kortweg het bevorderen van welzijn van senioren, via het vervullen van individuele (soms laatste) wensen en het organiseren van gemeenschappelijke evenementen die aansluiten op de behoeften, gericht op ontmoeting, contact en plezier. De doelgroep zijn senioren die er graag eens op uit willen of een speciale wens hebben, maar dit praktisch of financieel niet zelf kunnen realiseren. Zij zijn afhankelijk van anderen om eens een mooie gouden dag, of moment met een gouden randje te beleven.

Vanaf juni 2019 heeft Sint Jacob zich officieel aangesloten bij het landelijke Gouden Dagen programma. Dit betekent dat zij vanuit haar acht locaties dit programma gaat ondersteunen. Niet alleen voor de eigen cli?nten en revalidanten maar voor ?lle kwetsbare senioren in de gemeenten Haarlem en Heemstede.

De feestelijke aftrap vindt plaats op vrijdag 4 oktober a.s. om 14.30 uur op locatie Schalkweide. Onder het genot van een hapje, een drankje en live muziek wordt het Gouden Dagen programma gepresenteerd. Ook de buurtbewoners rondom Schalkweide zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Wel vooraf even aanmelden bij de receptie van Schalkweide want vol = vol!  

De komende maanden vindt de uitrol van dit programma plaats over alle andere locaties van Sint Jacob. Zo zal er op elke locatie een feestelijk Gouden Dagen moment georganiseerd gaan worden. Voor nadere informatie neemt u een kijkje op https://www.sintjacob.nl/goudendagen/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top