skip to Main Content

Poort  van Boerhaave

Nieuwe plannen zijn door de projectontwikkelaar voorgelegd aan de gemeenteraad. Het nieuwe bestemmingsplan moet nog worden aangenomen.

In deze plannen zijn ca. 150 woningen gepland met ondergrondse parkeergarage. Van deze woningen zijn er 16 zogenaamde ‘zelfbouwwoningen’. Deze kunnen door de bewoners zelf worden ingedeeld.

Langs de Floris van Adrichemlaan is een ‘stadsgracht’ gepland. Deze sluit aan op de Amerikavaart. Later zal deze ‘gracht’ eventueel worden doorgetrokken langs de Floris van Adrichemlaan.

Voor meer informatie klik hier

Nieuwbouwplannen Sint Jacob

Het is zover St. Jacob heeft de plannen voor de nieuw te bouwen vestiging klaar en hoopt half 2022 aan te vangen met de bouw van Het Hof van Jacob. In het Hof van Jacob zal Wonen-zorg en ontmoeten centraal staan. Er is een poster beschikbaar waarop u kunt zien hoe het Hof van Jacob er uit gaat zien. Onderaan de poster vindt u tevens een QR-code en door die te scannen komt u op de site van St. Jacob en daarin vindt u alle informatie over St. Jacob. Klik hier om naar de poster te gaan.

Naast de poster is er ook een informatieboekje over Het Hof van Jacob met specifieke informatie. Klik hiervoor op Hof van Jacob.

Back To Top