Ga naar hoofdinhoud

Werkzaamheden professor Eijkmanlaan sinds maandag 23 januari van start

Door de werkzaamheden op de professor Eijkmanlaan liep de Floris van Adrichemlaan helemaal vast. Voor de bewoners van Meerwijk die normaal gebruik maken van de professor Eijkmanlaan is het misschien raadzaam om een andere route te kiezen. Ook de Boerhaavelaan ter hoogte van de stoplichten bij de professor Eijkmanlaan  is versmald tot 1 rijstrook met de nodige vertraging tot gevolg.

Werkzaamheden aan de Floris van Adrichemlaan

Informatie vanuit de Dura Vermeer Bouwapp

Aanstaande vrijdag start Dura Vermeer met de aanpassingen aan de wegversmalling op de Floris van Adrichemlaan, Zij halen de huidige betonnen wegversmalling weg en vervangen deze door een betonnen afzetting. Dit is een voorzorgsmaatregel voor als zij merken dat de Floris van Adrichemlaan vast komt te staan. Zij kunnen dan makkelijker de betonnen afzettingen weghalen waardoor de doorstroming verbeterd.
Deze werkzaamheden zijn van korte duur maar kunnen wel voor hinder zorgen, met name voor de doorstroming van het verkeer. Aan het eind van de werkzaamheden plaatsen zij de huidige betonnen wegversmallingen terug.
Morgen 14 december start de bomenkap op Professor Eijkmanlaan.

Informatie vanuit de Dura Vermeer Bouwapp.

Aankomende week zullen de eerste fysieke werkzaamheden plaatsvinden. We gaan namelijk op woensdag 14 december 41 bomen kappen in de Professor Eijkmanlaan. Als we aan 1 dag niet genoeg tijd hebben zullen wij donderdag de rest van de bomen kappen. In het nieuwe ontwerp is er meer ruimte voor groen en komen er maar liefst 65 nieuwe bomen terug.

Bekijk hier de impressie van hoe de herinrichting van de Professor Eijkmanlaan eruit komt te zien.

Deze beelden kunnen afwijken van de definitieve situatie.

Info van de Dura Vermeer Bouwapp

Gisteren zijn de 3 bouwborden geplaatst waar de werkzaamheden op aangekondigd staan.

Info van de Dura Vermeer bouwapp

Professor Eijkmanlaan update.

Bericht van de Dura Vermeer bouwapp.

Op donderdag 13 oktober worden er op diverse locaties op de Professor Eijkmanlaan boringen uitgezet om de grond te verkennen op eventuele archeologische vondsten. Hiervoor zijn geen afzettingen nodig er er zullen ook geen gevolgen zijn voor het verkeer. Uit eerder bureauonderzoek is gebleken dat er in de Professor Eijkmanlaan geen archeologische vondsten worden verwacht, door het doen van deze grondboringen wordt de opbouw van de grond in kaart gebracht.

De boringen vinden plaats tussen Boerhaavelaan en Floris van Adrichemlaan.

Op de afbeelding ziet u de verschillende locaties waar de grondboringen plaatsvinden.
Back To Top