Ga naar hoofdinhoud

De diverse activiteiten uit en voor de Boerhaavewijk 

Nieuwjaarsinloop

Buurtsessies

Beste buurtgenoten wij ( buurtsessie) zijn op zoek naar bewoners van de Boerhaavewijk die het leuk vinden om te zingen of muziek te maken? En ook optredens in Huis van de Wijk of buurtcentra te verzorgen.
Jullie kunnen zich opgeven via Roy van Loon van Vanhier( voorheen Dock).
email: Rvloon@dock.nl
tel. nr 06 599 889 71

Haarlems eenakterfestival ENAK

Samen met een aantal professionele en semi-professionele theatermakers voegt het WereldCultuurHuis daar theater aan toe. Met ENAK wordt Schalkwijk een festival rijker. Drie dagen lang korte theatervoorstellingen die de bezoekers vermaken en ontroeren, kennis laten maken en mee doen leven met gewone en ongewone mensen die soms op ons lijken en soms ook weer (met) niet.

We nodigen iedereen uit om op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 februari 2023 mee te genieten van deze eerste editie van het Haarlemse eenakterfestival ENAK.

Tickets

Op festivaldagen opent de zaal drie kwartier voor aanvang van de eerste voorstelling van die dag. Kaarten kunnen uitsluitend aan de zaal worden gekocht tegen contante betaling.

Entreeprijzen:

  • Vrijdag 5 euro
  • Zaterdag 7 euro
  • Zondag 5 euro.

Alleen op vrijdag kan een passe-partout voor alle voorstellingen worden gekocht voor 15 euro.

Voor Programma en informatie klik hier

Zwerfvuil opruimen

Elke eerste vrijdag van de maand😀 gaat een aantal vrijwilligers zwerfvuil prikken, we verzamelen om 12:30 bij wijkcentrum de Ringvaart.
Wie helpt ons mee, want vele handen maken licht werk!💪💪💪
Vuilniszakken, prikstokken, handschoenen, gezelligheid EN koffie regelen wij!
Zien we je vrijdag, voor een schone buurt?
Back To Top