skip to Main Content

Onze wijkagent is Michiel Wijn. Hij behartigt in de Boerhaavewijk alle politiezaken. Samen met diverse partners die ook in onze wijk werkzaam zijn houdt hij twee keer per maand een inloopspreekuur volgens bijgaand overzicht. Dit spreekuur is niet bedoeld om aangiftes te doen. Wilt u contact met de wijkagent vul dan het contactformulier in op de politiesite of bel met 0900-8844

I.v.m. het coronavirus is het inloop spreek uur tijdelijk komen te vervallen

Er zijn ook speciale onderwerpen waarmee de politie u kan helpen. Hieronder worden een aantal zaken genoemd:

  • cyberpesten
  • huwelijksdwang en achterlating

Heeft u last van iemand die u op de social media hindert, pest of belachelijk maakt, of heeft u het vermoeden van huwelijksdwang, dan kunt u dat melden bij de politie. Hoe dat gaat leest u in de brochure in onderstaande link.

Cyberpesten

Signaalkaart

Babbeltrucs en hoe kunt u dit voorkomen.

Lachgas.

Het veelvuldig gebruik van lachgas kan uw gezondheid schade toebrengen. Wilt u meer weten klik dan op onderstaande link.

Lachgas 2

Buurtbemiddeling.

Is er een conflict in de buurt of heeft u ruzie met de buren en ziet u geen kans dit zelf op te lossen dan kan buurtbemiddeling misschien een oplossing bieden.

Wilt u weten wat buurtbemiddeling inhoud en hoe het werkt klik dan hier om dat te lezen

Meld uw camera aan bij de politie.

Camerabeelden helpen de politie bij het oplossen van misdrijven. Heeft u een of meerdere camera’s om of aan uw woning of bedrijfspand hangen. Laat het alstublieft weten. Voor meer informatie Klik hier 

Back To Top